De basisprincipes van pokerkansen die elke beginner moet kennen

De basisprincipes van pokerkansen die elke beginner moet kennen

Poker is een van de spellen die je echt op een dag kunt spelen, maar je hebt jarenlange ervaring nodig om de beste pokerspelers te verslaan. Hoewel de regels beperkt en vrij eenvoudig zijn, biedt poker oneindige kansen aan elke pokerspeler om de spellen te winnen met hun vaardigheden. Er zijn echter een paar basisregels die elke pokerspeler moet kennen om redelijke weddenschappen te plaatsen. Deze korte handleiding legt de basisprincipes van poker uit.

Poker regels
Vereisten

Je hebt een standaard pak kaarten (geen jokers), pokerchips (of vervangers) en ten minste twee spelers nodig om een ​​spelletje poker te spelen.

Poker regels

Poker heeft een aantal basisregels om het spel vooruit te helpen. Er is een reeks uitkomsten die bepalen welke speler wint. Er zijn twee basistypen poker: Stud Poker en Draw poker.Er zijn veel versies van poker, maar de nieuwe versie heeft tegenwoordig de meeste voorkeur onder de spelers. Het bestaat uit vijf kaarten. Deze kaarten bepalen de hoogste hand op basis van de onderstaande combinaties.

Vijf dezelfde

De hoogste hand die kan voorkomen in elk pokerspel (als er een wild gebruik is). Het kan vier kaarten van alle kleuren en een jokerteken bevatten of slechts één kaart of nummer of nominale waarde en vier jokers.

Rechtstreeks doorspoelen

Dit is de hoogste hand wanneer de jokers niet worden gebruikt, en het spel wordt gespeeld met slechts 52 kaarten. De hand is een ‘Straight’, beginnend van A tot K, Q, J, 10 in dezelfde reeks.

Carre

De volgende hoogste hand is een trekking van vier kaarten met dezelfde nominale waarde, ongeacht welke de vijfde kaart is. Four Aces is bijvoorbeeld de hoogste four of a kind.

Full House

In deze hand hebben drie kaarten in de hand dezelfde nominale waarde van drie kleuren, en de andere twee hebben ook dezelfde nominale waarde in verschillende kleuren. Three Aces and Two Kings is een full house.

Doorspoelen

Het is een flush als er vijf auto’s in dezelfde kleur verschijnen, maar niet op volgorde. Het kunnen vijf willekeurige kaarten van dezelfde reeks zijn.

Rechtdoor

Straight is wanneer de give-kaarten een reeks volgen in oplopende volgorde van de nominale waarde, maar de kleuren kunnen verschillen.

Drie dezelfde

Het is straight als er drie kaarten van dezelfde nominale waarde zijn uit verschillende kleuren, ongeacht wat de andere twee kaarten zijn.

Twee paar

Als er twee paren van verschillende nominale waarde en kleuren zijn, ongeacht de vijfde kaart, is het een twee paar.

Een paar

Een paar is de meest voorkomende combinatie die voorkomt. Het bestaat uit slechts één paar van twee kaarten van verschillende kleuren, ongeacht de andere drie kaarten.

Geen paar

Als geen van de bovenstaande combinaties in het spel voorkomt, wint de hand met de hoogste nominale waarde. Aas is de kaart met de hoogste hand als geen van de bovenstaande combinaties voorkomt.

0 comments on “De basisprincipes van pokerkansen die elke beginner moet kennenAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *